Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

19.4.2023 — Koulutus: Yhteistyön avaimet vaativissa asiakkuuksissa

By 10.12.202213 joulukuun, 2022No Comments

Aika: keskiviikko 19.4.2023 klo 8.30–12.00
Paikka: Teams-webinaari

Miten auttaa epävakaata, hankalasti käyttäytyvää asiakasta vakautumaan ja tekemään yhteistyötä?

Sosiaali, terveys -ja kasvatusalan työkentällä on usein hankalinta auttaa niitä, jotka kipeimmin apua tarvitsisivat.

Lähtökohdallisesti kukaan ihminen ei halua olla hankala ja kaikelle ei-toivotulle käyttäytymiselle on olemassa mieli. Usein taustalla on opittu tapa toimia, jonka mieli ei ulkopuoliselle aukea ilman, että näkee asiakkaan vasten hänen elämänkokemuksiaan ja kasvuhistoriaansa.

Koulutus tarjoaa ammattilaiselle näkökulmia, jotka selittävät hankalan käytöksen mieltä ja keinoja mahdollistaa yhteyden syntyminen asiakkaaseen vaikeasta lähtötilanteesta huolimatta.

 

Kouluttaja:

Yhteistyön avaimet vaativissa asiakkuuksissa -webinaarissa kouluttajana toimii sosiaalihuollon palveluiden asiantuntija, kouluttaja ja työnohjaaja Heidi Helmiluoto.

Heidillä on yli 20 vuoden kokemus sekä lastensuojelutyöstä että päihde- ja mielenterveystyöstä. Heidin erityisosaamista on päihde- ja mielenterveysongelmaisten vanhempien kanssa tehtävä työ, varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen ja vauva-ajan työskentely sekä ylisukupolvisen traumatisoitumisen äärellä työskenteleminen. Heidi on kehittänyt viime vuosina myös vaikuttavaa työmenetelmää epävakaan vanhemmuuden vakauttamiseksi.

 

Hinta ja ilmoittautuminen:

Koulutuksen hinta on 75,00 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 60,48 euroa / osallistuja)

Ilmoittauduthan koulutukseen 16.4.2022 mennessä!