Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

2.3.2023 Koulutus: Hyvä hallinto sosiaalihuollossa

By 21.11.20226 maaliskuun, 2023No Comments

Aika: torstai 2.3.2023 klo 9.00-15.30
Paikka: webinaari

Julkista hallintotehtävää säätelee hallintolaki.  Hallintolaissa säädetään hyvän hallinnon perusteista sekä hallintoasiassa noudatettavasta menettelystä. Hallintolain tarkoitus on toteuttaa ja edistää hyvää hallintoa sekä oikeusturvaa hallintoasioissa. Lain tarkoituksena on myös edistää hallinnon palvelujen laatua ja tuloksellisuutta.

Julkista hallintotehtävää hoitavan ammattilaisen on tunnettava hallintolain säännökset hyvän hallinnon ja asiakkaiden oikeusturvan toteuttamiseksi. Koulutuksessa tarkastellaan hallinnon oikeusperiaatteiden lisäksi sosiaalioikeutta oikeudenalana ja sen oikeusperiaatteita. Koulutus antaa työvälineitä sosiaalihuollon tosiasialliseen hallintotoimintaan sekä erityisesti päätöksentekoon liittyviin aukko- ja tulkintatilanteisiin.

Koulutus on suunnattu kaikille sosiaalihuollon ammattilaisille, jotka työskentelevät sosiaalihuollon päätöksenteon parissa tai muuten osallistuvat sosiaalihuollon asiakastyöhön.

Tervetuloa oppimaan uutta ja päivittämään vanhaa! Koulutuksessa meillä on mahdollisuus yhdessä pysähtyä arjen kysymysten äärelle ja samalla tarkastella kokonaisuuksia uusin silmin.

 

Kouluttaja:

Anna Nyrhinen
johtava lakimies
050 473 1859
anna.nyrhinen@merikratos.fi

 

 

Koulutuksen hinta on 303,80 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 245 euroa / osallistuja)

Ilmoittautuminen on päättynyt.