Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

20.8.2024 — Maksuton webinaari: Lapsen tunteet ja tunnetaitojen tukeminen

By 26.3.202411 huhtikuun, 2024No Comments

Aika: 20.8.2024 klo 17.30–19.00
Paikka: webinaari

Lapsi ei synny tunnetaidoiltaan valmiina, vaan näitä taitoja pitää harjoitella kuten mitä tahansa muitakin taitoja. Tunnetaitojen oppiminen vahvistaa lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa häntä pärjäämään päiväkodissa ja koulussa ja tukee hänen psyykkistä ja fyysistä terveyttään.

Lapsi oppii tunnetaitoja vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja me aikuiset voimmekin tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä monella tavalla.

Tämän koulutuksen tavoitteena on haastaa jokaista osallistujaa oivaltamaan itse itselleen toimivia tapoja auttaa lasta etenemään tunnetaitojen oppimisen parissa.

Kouluttaja:

Kouluttajana toimii neuropsykiatrinen valmentaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala.

Marianne on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Tämä koulutus on Merikratoksen tarjoama maksuton webinaari. Koulutuksesta ei toimiteta tallennetta.
Ilmoittautuminen on avoinna 15.8.2024 saakka. Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Osallistumislinkki koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostikansioon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Merikratos kouluttaa

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!