Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

22.11.2024 — Koulutus: Keinoja turvalliseen kohtaamiseen

By 10.4.202419 huhtikuun, 2024No Comments

Aika: perjantai 22.11.2024 klo 9–12.30
Paikka: Teams-webinaari

Koulutuksessa pohditaan, mitä tarkoitetaan turvallisella kohtaamisella, huomioiden neurobiologinen näkökulma ja kehollisten reaktioiden merkitys turvan kokemukseemme.

Koulutuksessa lähestytään aihetta traumanäkökulmasta ja pohditaan keinoja, joiden avulla työntekijä voi omalla toiminnallaan vahvistaa sekä asiakkaan että omaa turvallisuudentunnettaan vuorovaikutuksessa, tukea sietoikkunassa pysymistä sekä mahdollistaa yhteistyön helpottumista näiden keinojen avulla.

Turvallisuus kaiken perustana; miten auttaa asiakasta ja tukea vanhemmuutta, kun asiakkaalla haasteita sietoikkunassa pysymisen suhteen?

Koulutuksessa pyritään myös tunnistamaan sietämättömän häpeän aiheuttamia toimintamalleja sekä vahvistamaan työntekijän häpeää vähentäviä vuorovaikutustaitoja

Koulutus on tarkoitettu kaikille työssään ihmisiä kohtaaville.

Kouluttaja

Satu Deraz on koulutukseltaan kriisi- ja traumapainotteinen vakauttava perhepsykoterapeutti, jonka pitkäaikaisena sydämentyönä ovat traumatisoituneet lapset ja heidän perheensä sekä ylisukupolvisen traumatisaation huomaaminen ja pysäyttäminen. Satulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin sijaishuollossa kuin avohuollon puolella. Kehollisuus, vakauttava työote sekä työntekijän omien säätelykeinojen lisääminen ovat keskeisiä teemoja Satun koulutuksellisessa lähestymistavassa. Viitekehyksenä lisäksi kiintymyssuhteet ja niiden merkitys vuorovaikutuksessa sekä traumanäkökulman huomiointi.

Avainlippu suomalaista palveluaHinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 142,60 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 115 euroa / osallistuja)

Ilmoittauduthan mukaan 15.11.2024 mennessä!

Koulutuksesta ei toimiteta tallennetta.

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Osallistumislinkki koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostikansioon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Merikratos kouluttaa

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!