Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

24.11.2023 — Koulutus: Ihmistyön ammattilaisen jaksaminen ja hyvinvointi

By 20.6.202318 elokuun, 2023No Comments

flowers pixabay_kuvaaja chulmin park

Aika: perjantai 24.11.2023 klo 13.00–15.00
Paikka: webinaari

Ihmistyön ammattilaisen jaksaminen ja hyvinvointi -koulutuksessa käsitellään ihmisten kanssa työtä tekevien ammattilaisten jaksamiseen ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa empatia, myötätuntouupumus ja sijaistraumatisoituminen, joita koulutuksessa lähestytään kehollisesta näkökulmasta, sekä pohditaan keinoja ja mahdollisuuksia itse vaikuttaa niiden tuottamaan kuormitukseen. 

Ihmistyön ammattilaisen jaksaminen ja hyvinvointi -koulutus sopii ihmisten kanssa työtä tekeville ammattilaisille sekä näiden alojen opiskelijoille (mm. psykologit, sosiaalityöntekijät, ohjaajat, opettajat, kuraattorit, hoitajat).

Kouluttaja:

Webinaarin kouluttajana toimii psykologi Katri Manelius-Eriksson.

Katri Manelius-Eriksson on kriisityöhön erikoistunut psykologi. Eri ikäisten ja eri taustaisten ihmisten tukeminen kriisien ja traumojen kentällä on Katrin vahvinta osaamista. Lisäksi Katrin kiinnostuksen kohteena ja vahvuutena on ihmistyön ammattilaisten omaan jaksamiseen liittyvät teemat, kuten myötätuntouupumus ja sijaistraumatisoituminen. Kriisityön ohella Katrilla on vahva osaaminen monikulttuurisuudesta sekä tunnekeskeisestä pariterapiasta.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Koulutuksen hinta on 89,90 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 72,50 euroa / osallistuja)

Ilmoittauduthan mukaan 17.11.2023 mennessä!