Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

24.8.2023 — Maksuton webinaari: Kun spesiaali nuori muuttaa pois kotoa

By 26.5.202325 elokuun, 2023No Comments

Kun spesiaali nuori muuttaa pois kotoa webinaari

Aika: torstai 24.8.2023 klo 17.30 (kesto noin 1 h)
Paikka: webinaari

Merikratos tarjoaa luennon ”Kun spesiaali nuori muuttaa pois kotoa – vanhemmat tunteiden pyörityksessä”, joka on suunnattu itsenäistymisvaiheessa olevien nuorten vanhemmille.

Muistatko, kun sinulla oli nuorena unelma ihan ikiomasta kodista? Ja muistatko, miten aikuiseksi itsesi tunsit, kun jätit lapsuudenkodin taaksesi? itsenäistyminen on tärkeä vaihe ihmisen kehityskaaressa.

Nuoret, joilla on neuropsykiatrista erityisyyttä, eivät halua hekään jäädä vinttikamariinsa jumiin, vaan he haluavat myös lähteä siipiensä kantavuutta kokeilemaan. Kun erityistä tukea tarvitseva nuori muuttaa pois kotoa, vanhemmilla herää monenlaisia tunteita ja ajatuksia.

Tervetuloa kuulemaan, mitä kaikkea nuoren tähän elämän vaiheeseen kuuluu ja mitä kaikkia ajatuksia lapsuudenkodista muutto voi nuorissa ja heidän vanhemmissaan herättää.

Kouluttaja:Kouluttaja Marianne Kulmala

Neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä sähköpostiisi, kurkkaathan roskapostin tai olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Löydät tapahtuman myös Facebookista!

Muita koulutuksiamme: