Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

27.11.2024 — Koulutus: PDA – autismiin liittyvä käyttäytymispiirteistö

By 10.4.202419 huhtikuun, 2024No Comments

Aika: keskiviikkona 27.11.2024 klo 9.00-11.30
Paikka: webinaari

Sanooko lapsi kaikkeen EI?

Ei-sana saattaa olla tyypillisin sana, jonka PDA-piirteinen lapsi tai nuori sanoo. Puhutaankin käyttäytymisprofiilista, johon kuuluu voimakas tarve vastustaa tavanomaisia arjen tehtäviä, pyyntöjä ja määräyksiä. Valintojen tekeminen tuntuu henkilöstä ahdistavalta ja kuormittavalta.

Tässä koulutuksessa tarkastelemme tätä autismikirjon lapsilla ja nuorilla esiintyvää käyttäytymistä PDA-selitysmallin kautta. Koulutuksessa pyritään lisäämään osallistujien ymmärrystä PDA:sta sekä etsimään toimivia lähestymistapoja, joilla ohjata ja tukea lasta ja nuorta, jolla tätä vaatimusten välttelyä esiintyy.

Koulutus on suunnattu kaikille neurokirjon lasten, nuorten ja heidän lähihenkilöidensä kanssa työskenteleville sekä muille aiheesta kiinnostuneille

Kouluttaja:

Kouluttajana toimii neuropsykiatrinen valmentaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala.

Marianne on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Koulutuksen hinta on 136,40 euroa (sis ALV 24 %).  (Veroton hinta 110 euroa/osallistuja)
Koulutuksesta ei toimiteta tallennetta.
Ilmoittautuminen on avoinna 21.11.2024 saakka. Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Osallistumislinkki koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostikansioon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Merikratos kouluttaa

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!