Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

27.3.2024 — Lääkäriluento: Kehityksellisten neuropsykiatristen häiriöiden liitännäissairaudet

By 16.10.20231 helmikuun, 2024No Comments


Aika:
keskiviikko 27.3.2024 klo 13.00-15.00
Paikka: Teams-webinaari

Osana neuropsykiatrinen valmentaja –koulutusta tulee vieraileva lääkäriluennoitsija Marika Östman  puhumaan neuropsykiatristen häiriöiden liitännäissairauksista. 

Kehitykselliset neuropsykiatriset häiriöt lisäävät riskiä sairastua muihin liitännäissairauksiin, joista yleisimpiä ovat mieliala-, ahdistuneisuus- ja käytöshäiriö. Lisäämällä ymmärrystä ihmisestä kokonaisuutenaan, mahdollistetaan myös oikeanlainen ja oikea-aikainen tuki. 

Kouluttaja

Marika Östman on aikuis- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti, joka yhdistää kattavan tiedon ja terapeuttisen työotteen kohtaamistyössään. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Tälle luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Jos olet jo ilmoittautunut neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukseen, luento on osa opinto-ohjelmaa ja tälle luennolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Koulutuksen hinta on 105,4 euroa (sis. ALV 24 %).   Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Ilmoittauduthan mukaan to 21.3.2024 mennessä!

Merikratos kouluttaa

Avainlippu suomalaista palveluaMerikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!