Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

7.5.2024 — Maksuton webinaari: Lasten ja nuorten vahvuuksien ja voimavarojen tukeminen

By 12.11.20238 toukokuun, 2024No Comments

Aika: tiistai 7.5.2024 klo 17.30–19.00
Paikka: Teams-webinaari

Tämä maksuton webinaari on suunnattu lasten ja nuorten vanhemmille sekä heidän kanssaan työskenteleville.

Haluatko sinä olla se henkilö, joka auttaa lasta tai nuorta huomaamaan hänen omat vahvuutensa ja voimavaransa ja vahvistamaan hänessä olevaa hyvää?

Lapsille ja nuorille omien vahvuuksien tunnistaminen on tärkeä tekijä niin itsetuntemuksen kehittymisessä, itsensä hyväksymisessä kuin myönteisen minäkuvan vahvistamisessa. Siksi aivan jokainen heistä ansaitsee tulla nähdyksi puutenäkökulman sijaan vahvuusnäkökulman kautta.

Tervetuloa mukaan tutustumaan vahvuusnäkökulmaan ja harjoittelemaan vahvuuspuhetta.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii neuropsykiatrinen valmentaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala.

Marianne on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton.Ilmoittautuminen on päättynyt. Koulutuksesta ei toimiteta tallennetta.

Ilmoittautuneet ovat saaneet osallistumislinkin koulutukseen sähköpostilla maanantaina 6.5.2024

Jos olet ilmoittautunut, etkä ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostilaatikkoon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Merikratos kouluttaaAvainlippu suomalaista palvelua

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!