Skip to main content

Keski-Suomen aluetoimisto

Jyväskylässä sijaitsee Merikratoksen vuonna 2008 toiminnan aloittanut aluetoimisto. Tiimimme työntekijöillä on laajasti työkokemusta sosiaalialan kentältä.

Asiakaslähtöistä yhteistyötä

Työskentelemme koko Keski-Suomen alueella tehden tiiviistä yhteistyötä eri verkostojen toimijoiden kanssa. Toteutamme palveluprosessit asiakkaan tarpeiden mukaisesti moniammatillisena työryhmätyönä. Moniammatillinen tiimi mahdollistaa jokaiselle perheelle parhaan mahdollisen tuen.  Asiakas on työskentelyn keskipiste ja työskentelyn tavoitteet sekä niihin pääseminen määritellään yhdessä.

Monipuolista osaamista

Erityisiä osaamisalueitamme ovat muun muassa neuropsykiatrinen ohjaustyö, monikulttuurinen työote, pelikasvatus, vuorovaikutus- ja kiintymyskeskeinen työskentely, mielenterveys- ja päihdetyö, sukupuolisensitiivinen työote, pienryhmäohjaus, itsenäistyvän nuoren tukeminen, ratkaisukeskeinen työote, muutostyöskentely.

Työskentelyn välineinä käytämme luovia, toiminnallisia ja luontoavusteisia menetelmiä, vuorovaikutus- ja kiintymyskeskeistä työotetta sekä dialogisuutta.

Tarjottavia palveluitamme ovat:

Tiimimme:

Konsultoivat työntekijät:

  • Suomäki, Ville (psykologi, työnohjaaja, prosessikonsultti)

Keski-Suomen aluetoimisto

Kuormaajantie 6
40320 Jyväskylä
Katso kartta

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Aluejohtaja
Katja Mäkelä
050 353 7208
katja.makela@merikratos.fi