Etsimme kasvavaan tiimiimme aktiivista, oma-aloitteista, sitoutunutta ja avointa jäsentä, jolla on halu vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen.

Ohjaaja, Joensuu

Haemme nyt ohjaajaa Pohjois-Karjalan aluetoimistoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelemme monipuolisissa lastensuojelun avohuollon prosesseissa ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa. Edellytyksenä tehtävään on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan amk-tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia, kuten neuropsykiatrinen valmentaja. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ. 

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta kehittyvässä työyhteisössämme. Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut sekä työnohjauksen. 

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 4.10.2020 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Tiedusteluihin vastaa aluejohtaja Ari Savolainen, ari.savolainen@merikratos.fi, p. 050 436 2722.