Haemme nyt ohjaajaa Perhekuntoutuskeskus Luotsiin vakituiseen työsuhteeseen.

Ohjaaja, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

Ohjaajan työ sisältää vaativaa ohjaus- ja kuntoutustyötä sekä verkostoyhteistyötä. Työ on pääosin kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. Lisäksi odotamme kaikilta hakijoilta vahvaa ja rohkeaa ammatillista työotetta sekä kykyä kohdata asiakasperheet lämpimästi ja kunnioittaen. Arvostamme tehtävää tukevia lisäkoulutuksia, vastuullisuutta, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. 

Perheet tulevat laitosmuotoiseen perhekuntoutukseen avohuollon tukitoimena erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia.

Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 2.8.2020 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Luotsi, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

aluejohtaja Niina Haapiainen, niina.haapiainen@merikratos.fi, 050 354 1193 (10.7.2020 saakka) ja
vastaava ohjaaja Janne Väisänen, janne.vaisanen@merikratos.fi, 050 501 7971 (ajalla 13.-31.7.2020).