Haemme nyt perheterapeuttia Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen.

Perheterapeutti, Mikkeli

Perheterapeutin toimenkuvaan kuuluu monipuolinen työ lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja terveyshuollon palveluissa. Tehtävät jakautuvat kotiin vietäviin avopalveluihin ja laitosmuotoiseen perhekuntoutukseen. Palveluissamme on tavoitteellinen ja suunnitelmallinen työote, ja työskentelymme perustuu moniammatillisuuteen. 

Edellytämme työntekijältä perheterapeutin pätevyyttä. Arvostamme kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja lastensuojelutyöstä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia, vastuullisuutta, joustavuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä.  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. 

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 2.8.2020 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

aluejohtaja Niina Haapiainen, niina.haapiainen@merikratos.fi, 050 354 1193 (10.7.2020 saakka) ja
vastaava ohjaaja Janne Väisänen, janne.vaisanen@merikratos.fi, 050 501 7971 (ajalla 13.-31.7.2020).