Psykologi, Varsinais-Suomi (Lieto)

Haemme psykologitiimiimme ja moniammatilliseen yhteisöömme joustavaa ja kehittämismyönteistä tiimipelaajaa, jolle tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja olla mukana luomassa uudenlaista ja monipuolista psykologin työnkuvaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan. 

Toivomme sinulta osaamista ja tahtoa työskennellä avoimessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja muiden ammattilaisten kanssa. Psykologin tehtävä sijoittuu lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon sekä ympärivuorokautisen perhekuntoutuksen alueille. Osa työskentelystä tapahtuu asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä. Psykologi toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä itsenäisesti. Asiakastyön lisäksi psykologi toimii myös ohjauksellisessa ja konsultoivassa roolissa. 

Psykologin tehtävässä keskeistä on kyky soveltaa psykologian tieteenalan tietoa käytäntöön sekä hyödyntää käyttäytymistieteellistä ajattelua elämänlaadun parantamiseksi lapsille ja heidän perheilleen sekä heidän kanssaan työskenteleville muille ammattilaisille. Kommunikointi asiakkaiden, ammattilaisten yhteisön, toimeksiantajien ja muiden verkostojen kanssa on ensiarvoisen tärkeää: Me ajattelemme, että psykologin työn vaikuttavuus syntyy vuorovaikutuksessa. 

Odotamme hakijalta laillistetun psykologin pätevyyttä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia. Työ edellyttää ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 16.8.2020 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Hanna Seppälä, p. 050 567 6605, hanna.seppala@merikratos.fi, soittoajat 5.8. klo 9-10, 6.8. klo 12-13 sekä 11.8. klo 14-15.