Skip to main content

Haemme nyt työntekijää hallinnon tiimiimme Turkuun. Hakuaika päättyy 27.12.2022.

Hallinnon työntekijä, Turku

Haemme nyt Turkuun hallinnon tiimiimme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen tai työntekijän toiveesta työ voi alkuun olla myös osa-aikatyötä vähintään 60 % työajalla.

Hallinnon työntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisesti talous-, palkka-, henkilöstö- ja yleishallinnon tehtäviä. Työtehtäviä ovat muun muassa myyntilaskutus, palkanlaskenta, arkistointi sekä työntekijöiden ohjeistus ja neuvonta erilaisissa asioissa. 

Hallinnon tiimissämme työskentelee tällä hetkellä kaksi hallinnon työntekijää, henkilöstövastaava, controller, toimitusjohtaja sekä projektijohtaja. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pohjolassa, josta löytyy myös maksuttomia parkkipaikkoja. Työ edellyttää jonkin verran lähityöskentelyä toimistolla, mutta monia työtehtäviä on mahdollista tehdä halutessaan myös etätyönä. Meillä on käytössä liukuva työaika. 

Odotamme työntekijältä soveltuvaa koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja, esim. tradenomi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta pitkää kokemustakin tärkeämpänä pidämme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä omassa työtehtävässään. Arvostamme vastuullisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknistä näppäryyttä. 

Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä mahdollisuuden polkupyöräetuun. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti 2 419,15 €/kk sekä lisäksi mahdolliset kokemuslisät. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV 27.12.2022 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. 

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstövastaava Sanna Varjonen, rekrytointi@merikratos.fi.