Skip to main content

Me olemme

Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa.

Ota yhteyttä

Merikratos

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen, itsenäinen ja täysin kotimainen hyvinvointitoimialan yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Vuodesta 1999 toiminut Merikratos työllistää noin 110 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ympäri Suomen.

Tarjoamme avohuollon perhepalveluita, ympärivuorokautista perhekuntoutusta, sijaishuoltoa, psykologi-ja terapiapalveluita sekä palveluita ammattilaisille. Ammattilaisille tarjottavia palveluitamme ovat sosiaali- ja potilasasiamiestoiminta, koulutus, työnohjaus ja työhyvinvoinnin tukipalvelut. Merikratoksen asiakkaita ovat perheet, kunnat, yritykset, yksityisasiakkaat ja järjestöt.

Merikratos-sana tulee antiikin kreikasta noin 2000 vuoden takaa, ja sen voi suomentaa ”jakaa voimaa ja jaksamista”. Ihminen ja aidot kohtaamiset ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita, vaikuttavia ja oikea-aikaisia palveluita, jotka antavat konkreettisia ratkaisuja arjen tilanteissa.

Visiomme on olla Suomen laadukkain itsenäinen hyvinvointialan toimija. Laadukkuus tarkoittaa sitä, että panostamme vuorovaikutukseen ja tuotamme vaikuttavuutta asiakkaillemme. Työntekijöidemme osaaminen ja asenne ovat huipputasoa. Haluamme olla alan houkuttelevin työnantaja ja tarjota merkityksellisyyden kokemuksia työntekijöillemme. Kaikki toimintamme perustuu yhteisiin arvoihimme, joita ovat avoimuus, asiakaslähtöisyys, työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen, ekologisuus ja kotimaisuus.

Haluamme jatkuvasti haastaa, kehittää ja parantaa toimintatapojamme. Vahvuutemme on moniammatillisen tiimin tarjoama monialainen ymmärrys asiakkaiden tilanteisiin, reflektiivinen työote ja kattavat työn tukirakenteet, jotka yhdessä mahdollistavat korkealaatuisen asiakastyön.