Skip to main content
AjankohtaistaAvoimet työpaikat

Ohjaaja, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

By 10.11.2023No Comments

Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä välittävässä, innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä!

Ohjaaja, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Perhekuntoutuskeskus Luotsiin Mikkeliin. 

Asiakasperheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Perhekuntoutustyö on intensiivistä, suunnitelmallista työskentelyä asiakasperheiden muutostavoitteiden saavuttamiseksi tiiviissä yhteistyössä perheen ja moniammatillisen työryhmämme kanssa. Ohjaajan työ on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Työotteessamme korostuvat kiintymyskeskeisyys, traumatietoisuus ja vakauttavuus. Luotsi on rakennuksena sisäilmaturvallinen ja ympäristöystävällinen, mistä se on saanut tunnustuksena Joutsenmerkki-sertifikaatin. 

Ohjaajan työ sisältää vaativaa ohjaus- ja kuntoutustyötä sekä verkostoyhteistyötä. Työ on pääosin kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. Lisäksi odotamme ohjaajalta rohkeutta tehdä asiakastyötä suhdeperustaisesti sekä kykyä kohdata asiakasperheet sensitiivisesti. Arvostamme tehtävää tukevia täydennyskoulutuksia, itseohjautuvuutta, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä kehittämismyönteisyyttä. Menetelmäosaaminen ja kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä vauva- ja pikkulapsityöstä katsotaan eduksi.  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle innostuneesta ja lämminhenkisestä tiimistä sekä esihenkilöiltään. Työn tukena on myös säännöllinen työnohjaus. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukainen (2 557,85 – 2 843,37 €/kk). Lisäksi työntekijä on oikeutettu 200 euron vuosittaiseen virike-etuun sekä lounasetuun. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia.

Työn arvioitu alkamisajankohta on tammikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä joulukuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 10.12.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Luotsi, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä, Luotsista ja Merikratoksesta työnantajana antavat Luotsin vastaava ohjaaja Janne Väisänen, p. 050 501 7971, janne.vaisanen@merikratos.fi ja 23.11.2023 saakka aluejohtaja Niina Haapiainen, p. 050 354 1193, niina.haapiainen@merikratos.fi.