Merikratos Jyväskylä

Ahjokatu 6, 2. krs
40320 Jyväskylä
Katso kartta

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Tiimivastaava
Katja Mäkelä
050 353 7208
katja.makela@merikratos.fi

MERIKRATOS JYVÄSKYLÄ

Keskellä kauneinta Suomea, Jyväskylässä, sijaitsee Merikratoksen vuonna 2008 toiminnan aloittanut aluetoimisto, jossa työskentelee neljä ammattilaista. Tiimimme rautaisilla ammattilaisilla on pitkäaikaista työkokemusta lastensuojelusta sekä avohuollon että sijaishuollon kentältä.

Koulutusta työtekijöillämme on monipuolisesti eri aloilta: neuropsykiatrisesta valmennuksesta, väkivaltatyöstä sekä sijais- ja syntymävanhempien kanssa tehtävästä työstä. Hyödynnämme moniammatillisuuttamme kaikissa asiakkuuksissamme, esimerkiksi työparityöskentelyssä sekä yksilö- ja ryhmäkonsultaatiossa.

Monipuoliset palvelut

Perheille suunnatut ja lastensuojelun palvelumme ovat monipuolisia. Tarjoamme esimerkiksi perhetyön eri muotoja, ammatillista tukihenkilötyötä, arviointeja ja selvityksiä, neuropsykiatrista valmennusta, kriisityötä, tapaamispaikkatoimintaa, koulun kanssa tehtävää yhteistyötä, ryhmätoimintaa (kuten lasten ja nuorten ryhmiä), biologisille vanhemmille suunnattua huostaanoton työskentelyä ja Voikukka-ryhmiä.

Yhteistyötä kuntien kanssa

Teemme yhteistyötä kuntien kanssa ja toimimme erimerkiksi työparina kunnan eri toimijoille, kuten lastensuojelun sosiaalityöntekijöille, perhetyöntekijöille, nuorisotyöntekijöille ja vammaispalveluille. Vaikutamme myös monissa eri lastensuojelun verkostoissa, joissa olemme kuulemassa ja miettimässä lastensuojeluun liittyviä asioita.

Tiimimme

Mäkelä, Katja: 050 353 7208 (sosiaalityöntekijä, tiimivastaava)

Ekman, Kati: 050 424 4122 (sosiaaliohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja)

Kiviaho-Veteläsuo, Tiina: 050 313 5927 (sosiaaliohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja)

Minkkinen, Lotta: 050 567 9880 (psykiatrinen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja)

Ruuska, Esa: 050 407 1130 (sosiaaliohjaaja, väkivaltatyö)

Tuominen, Timo: 050 572 6050 (sosiaaliohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja)


Yhteistyökumppanit

Mäkelä, Toni (perheterapeutti VET)


Niemelä, Sirkku (lasten ja nuorten psykologi)
Salonen, Eeva (pari- ja perhepsykoterapeutti, lastensuojelun edunvalvonta)