Skip to main content

Psykologi, Varsinais-Suomi (Lieto)

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen Varsinais-Suomen aluetoimistollemme osaksi psykologitiimiämme sekä moniammatillista yhteisöämme. Haemme joustavaa ja kehittämismyönteistä tiimipelaajaa, jolle tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja olla mukana luomassa uudenlaista ja monipuolista psykologin työnkuvaa. Meille työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan.

Meillä on vahva pyrkimys mahdollistaa mielekkäitä ja monipuolisia, työntekijän omat toiveet huomioivia työtehtäviä kaikille ammattilaisillemme. Työtehtävät sijoittuvat pääosin lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään työhön eri toimintaympäristöissä (mm. perheneuvola, koulu, lastensuojelun avo- ja sijaishuolto). Lisäksi ammattilaisemme tekevät paljon töitä työyhteisöjen, organisaatioiden ja ammattilasten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Työnkuvan osana on uusi palvelukokonaisuutemme Vrisko, joka on lyhytterapian ja työnohjauksen keinoja yhdistelevä palvelukokonaisuus.

Toivomme sinulta osaamista ja tahtoa työskennellä avoimessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja muiden ammattilaisten kanssa. Me ajattelemme, että psykologin työn vaikuttavuus syntyy vuorovaikutuksessa. Asiakastyön lisäksi psykologi toimii myös ohjauksellisessa ja konsultoivassa roolissa.

Odotamme hakijalta laillistetun psykologin pätevyyttä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista asiakasryhmistä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä osaamista juuri sinulla on.

Psykologin palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G32-palkkaluokan mukainen (työkokemuksesta riippuen 3 782,60 – 4 329,08 €/kk). Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Työ edellyttää ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV 31.3.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa psykologiyksikön esihenkilö johtava lakimies Anna Nyrhinen, 050 473 1859, anna.nyrhinen@merikratos.fi.