Merikratos Oy:n Aapeluskodit ovat pienryhmäkoteja sijoitetuille lapsille ja nuorille Kaarinassa, Varsinais-Suomessa. Pienryhmäkodit toimivat yhteistyössä lapsen vanhempien ja monien eri yhteistyötahojen kanssa. Aapeluskodissa lapset ja nuoret elävät turvallista arkea, jossa on lupa kiintyä ja olla aikuisen hoivan kohteena.

Haemme pienryhmäkodin ohjaajia vakituisiin työsuhteisiin nyt rakenteilla olevaan uuteen Aapeluskoti Järvenselkään. Työt alkavat arviolta joulukuussa 2017.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä sisältäen muun muassa omaohjaajatyötä, arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa opisto/AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Lisäksi odotamme vastuullisuutta, ammattitaitoista työotetta sekä joustavuutta.

Arvostamme
- monipuolista kokemusta lastensuojelusta ja perhetyöstä
- osaamista ja ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta
- sitoutumista työhön ja työyhteisöön

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan.

Valitun on ennen työsopimuksen tekemistä esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin tarkoittama rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia.

Lue lisää uudesta Aapeluskodista täältä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 17.9.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@merikratos.fi. Haastattelut pidetään to 28.9.2017 ja ti 3.10.2017.

Tiedusteluihin vastaa Mikko Niemelä p. 040 587 7670 ma 28.8. klo 13-15, ma 4.9. klo 9-11 sekä ma 11.9. klo 9-11.

#

Palaa rekrytointisivulle »