Haemme kokenutta ja ammattitaitoista sosiaalityöntekijää Iisalmen toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme tiimiimme aktiivista, huumorintajuista, sitoutunutta ja avointa jäsentä, jolla on halua työskennellä monipuolisesti sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakastyössä.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti sosiaali- ja potilasasiamiespalveluiden tuottaminen. Sosiaali-/potilasasiamiehen tehtävänä on neuvoa asiakkaita ja antaa tietoa heidän oikeuksistaan sekä avustaa muistutuksen ja potilasvahingon korvaushakemuksen tekemisessä. Sosiaali-/potilasasiamies toimii asiakkaiden oikeuksien edistämiseksi. Merikratos tuottaa sosiaali- ja potilasasiamiespalvelua kunnille, kuntayhtymille sekä yrityksille. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lisäksi asiakastyö lastensuojelun asiakasprosesseissa, esim. arviointi- ja perhetyössä sekä tehostetussa perhetyössä.

Edellytämme työntekijältä soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa sekä sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävää tukevaa lisäkoulutusta sekä muuta erityisosaamista. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ.

Pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme. Työmme tukena ovat mm. hyvät työnohjaus- ja konsultaatiokäytännöt sekä laadukas työterveyshuolto. Lue lisää Merikratoksesta: https://merikratos.fi/meolemme

Odotamme työntekijöiltämme:

  • riittävää alan työkokemusta
  • hyvää dokumentointitaitoa ja suunnitelmallista työotetta
  • kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta
  • ajokorttia (väh. B)

Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä meille avoin hakemus ja CV 21.1.2018 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi. Haastattelut pidetään 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Ari Savolainen, p. 050 436 2722, ari.savolainen@merikratos.fi. Ari on parhaiten tavoitettavissa arkisin ennen klo 13.


#

Palaa rekrytointisivulle »