Skip to main content

Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, Merikratoksen kaikki toimipisteet

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen, itsenäinen ja täysin kotimainen yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa. Merikratos työllistää yli 100 sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen. Tarjoamme muun muassa avohuollon perhepalveluita, ympärivuorokautista perhekuntoutusta, sijaishuoltoa, psykologi- ja terapiapalveluita sekä koulutus-, työnohjaus- ja työhyvinvoinnin tukipalveluita.

Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa. Työntekijöitämme motivoi mahdollisuus työskennellä asiakaslähtöisesti omaa persoonaa ja osaamistaan hyödyntäen. Meillä Merikratoksessa työtä ei tehdä etäällä asiakkaasta ammatillisen viitekehyksen takaa, vaan asiakkaiden kohtaaminen on aitoa dialogista ja lämminhenkistä vuorovaikutusta, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työssämme pääsee haastamaan itseään ja saamaan merkityksellisyyden kokemuksia.

Haemme nyt lisäystä osaajien joukkoomme, joten jos kiinnostuit olemaan osa yhteisöämme, lähetä meille avoin työhakemus, niin olemme sinuun yhteydessä työskentelymahdollisuuksista Merikratoksessa. Meillä voi tehdä töitä sekä kokoaikaisena että osa-aikaisena työntekijänä tai satunnaisena keikkasijaisena ympärivuorokautisissa yksiköissämme.

Arvostamme aiempaa kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä alan täydennys- ja lisäkoulutuksia. Pidämme työntekijöistä hyvää huolta ja annamme heille vahvan tuen työssään onnistumiselle. Edellytämme työntekijöiltämme ajokorttia ja ennen työsuhteen alkamista työntekijän tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä avoin työhakemus sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.