Skip to main content
Ajankohtaista

Uusia palvelukokonaisuuksia Merikratokselta

By 15.11.202216 marraskuun, 2022No Comments

Merikratos lanseeraa uuden palvelukokonaisuuden, Lasten ja nuorten juristit, marraskuussa 2022. Juridiset palvelumme kattavat tällä hetkellä pääasiassa hyvinvointitoimialan ammattilaisille suunnattuja lakipalveluita, mutta jatkossa tavoitteenamme on tarjota juridisia asiantuntijapalveluita myös yksityisille asiakkaille. Tarjottavien uusien palveluiden punainen lanka on niiden liityntä lapsiin ja nuoriin. Juristimme voivat toimia avustajana muun muassa koulukiusaamis- ja elatusapuasioissa tai rikoksissa, jotka ovat kohdistuneet lapsiin tai nuoriin.

Lanseeraamme myös toisen uuden palvelukokonaisuuden, Vriskon, loppusyksystä 2022. Vrisko on työelämän hyvinvointia lisäävä palvelukokonaisuus, jossa organisaatiot voivat hankkia työntekijöilleen työsuhde-eduksi 5 kerran mielen hyvinvointiin keskittyviä ”polkuja”. Vrisko tarkoittaa kreikaksi löytää. Ajattelemme, että jokaisella on jotain löydettävänään.

Työskentelyssä yhdistyvät työnohjauksen ja lyhytterapeuttisen työskentelyn keinot ja työntekijä voi itse valita omaan tilanteeseensa sopivan polun (mm. stressi, johtaminen, ristiriidat, näköalattomuus, oman elämän haasteet, parisuhde, vanhemmuuden ja työelämän ristiriidat jne.). Ammattilaisina Vriskossa työskentelee terapeutteja, psykologeja, työnohjaajia ja lyhytterapeutteja. Tapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti etänä, mutta ne voidaan toteuttaa myös toimitiloissamme tai ammattilaistemme vetämänä luonnossa. Kyseessä ei ole terveydenhuollon palvelu, vaikka suurin osa ammattilaisistamme on myös terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Merikratos, Vrisko sekä Lasten ja nuorten juristit tulevat kulkemaan rinnakkain ja täydentämään toisiaan. Haluamme tarjota kattavan palveluvalikon erilaisissa elämäntilanteissa eläville asiakkaillemme. Kaikkien nyt ja tulevaisuudessa tarjoamiemme palveluiden punaisena lankana kulkevat yhteiset arvomme ja periaatteemme.

Uusiin palvelukokokonaisuuksiimme liittyvät verkkosivut ja muut sosiaalisen median kanavat aukeavat marras-joulukuussa.

Verkkosivut löytyvät osoitteista:
www.lastenjanuortenjuristit.fi sekä www.vrisko.fi