Skip to main content

Haemme nyt yötyöntekijöitä kesätöihin kaikkiin Aapeluskoteihin.

Yötyöntekijä (kesätyö), Aapeluskodit Kaarina

Haemme nyt yötyöntekijöitä kesätöihin kaikkiin Aapeluskotien yksiköihimme. Työ on yötyötä ja se sisältää kodinhoidollisia tehtäviä sekä lastenhoidollisia tehtäviä etenkin ilta- ja aamutoimissa. Työaika on vaihteleva, arviolta 60 – 115 h/3 vkoa, ja työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Lue lisää yötyöntekijän tehtävistä Anni-yökkömme blogikirjoituksesta.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus, esim. lähihoitaja. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Odotamme vastuullisuutta, joustavuutta, ammattitaitoista työotetta sekä ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä keikkatöitä Aapeluskodeissa jo ennen kesää.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Yötyöntekijän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20-palkkaluokan mukaisesti 12,65 €/h.

Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia sekä tartuntatautilain (48 a) mukaista suojaa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.1.2022 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: Aapelus yötyö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.