Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

17.1.2024 — Maksuton webinaari: Naiseksi syntyneiden autismi

By 12.10.202319 tammikuun, 2024No Comments

Aika: keskiviikko 17.1.2024 klo 17.30–19.00
Paikka: Teams-webinaari

Kirjailija Clara Törnvallin sanoin: ”Neurotyypillisestä ihmisestä on tullut normaalin esikuva, koska heitä on enemmän. Vähemmistössä olevien autistien pitäisi sopeutua ympäröivään todellisuuteen. Autistinen henkilö on poikkeava vain yrittäessään sulautua joukkoon. Omissa oloissaan hän on täydellinen omana itsenään.”

Webinaari käsittelee tyttöjen ja naisten autismia pohtien muun muassa sitä, mitä neurovähemmistöön kuuluminen tarkoittaa heidän kohdallaan, ja miten meidän olisi mahdollista tukea heitä, jotka tukea kaipaavat. Webinaarissa tarkastellaan myös sitä, miten meidän tulisi laajentaa omaa ymmärrystämme, jotta pystymme rakentamaan neuroystävällistä ympäristöä, jossa jokainen saa toimia täydellisenä omana itsenään.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii neuropsykiatrinen valmentaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala.

Marianne on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton. Webinaarista ei toimiteta tallennetta. Ilmoittautuneet ovat saaneet osallistumislinkin koulutukseen sähköpostiinsa maanantaina 15.1.2024 klo 15.14. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostikansioon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Ilmoittautumisaika on päättynyt su 14.1.2024.

Merikratos kouluttaaAvainlippu suomalaista palvelua

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!