Skip to main content

”On helppo tehdä töitä paikassa, jonka kanssa ei ole arvoristiriitaa.”

Merikratos työllistää yli 100 ammattilaista ympäri Suomen. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Merikratos työllistää yli 100 ammattilaista ympäri Suomen. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa. Työntekijöitämme motivoi mahdollisuus työskennellä asiakaslähtöisesti omaa persoonaa ja osaamistaan hyödyntäen. Meillä Merikratoksessa työtä ei tehdä etäällä asiakkaasta ammatillisen viitekehyksen takaa, vaan asiakkaiden kohtaaminen on aitoa dialogista ja lämminhenkistä vuorovaikutusta, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työssämme pääsee haastamaan itseään ja saamaan merkityksellisyyden kokemuksia.

Työn tukirakenteet ovat meille tärkeitä ja niihin panostetaan. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutuksen, jatkuvan työnohjauksen, työryhmän ja esihenkilöiden säännöllisen tuen, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä mahdollisuuden polkupyöräetuun.

Alkuvuodesta 2022 toteutetun työyhteisöyhteisökyselyn perusteella työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä ja myös suosittelevat Merikratosta työnantajana. Kyselyn tulosten keskiarvo oli 4,25 asteikolla 1-5. Sitoutuminen työnantajaan (eNPS) sai kyselyssämme arvon 71. Tämä on huippuhyvä tulos, etenkin kun sitä vertaa Työeläkeyhtiö Elon vertailuaineistossa olevien sosiaali- ja terveysalan yritysten yhteistulosten keskiarvoon 15. Lähes kaikissa muissakin kategorioissa Merikratoksen tulokset olivat selkeästi alan yritysten keskiarvon yläpuolella.

Avoimet työpaikat

Täytä työhakemus