Rekrytointi

”On helppo tehdä töitä paikassa, jonka kanssa ei ole arvoristiriitaa.”

Täytä työhakemus

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Merikratos työllistää noin 100 ammattilaista ympäri Suomen. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa. Työntekijöitämme motivoi mahdollisuus työskennellä asiakaslähtöisesti omaa persoonaa ja osaamistaan hyödyntäen. Meillä Merikratoksessa työtä ei tehdä etäällä asiakkaasta ammatillisen viitekehyksen takaa, vaan asiakkaiden kohtaaminen on aitoa dialogista ja lämminhenkistä vuorovaikutusta, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työssämme pääsee haastamaan itseään ja saamaan merkityksellisyyden kokemuksia.

Työn tukirakenteet ovat meille tärkeitä ja niihin panostetaan. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutuksen, jatkuvan työnohjauksen, työryhmän ja esihenkilöiden säännöllisen tuen sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

Työntekijöidemme mielestä nämä ominaisuudet kuvaavat Merikratosta työnantajana (Merikratos Työnantajamielikuvakysely 2019)

Avoimet työpaikat

Täytä työhakemus