Skip to main content

”On helppo tehdä töitä paikassa, jonka kanssa ei ole arvoristiriitaa.”

Merikratos työllistää yli 100 ammattilaista ympäri Suomen. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Merikratos työllistää yli 100 ammattilaista ympäri Suomen. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa. Työntekijöitämme motivoi mahdollisuus työskennellä asiakaslähtöisesti omaa persoonaa ja osaamistaan hyödyntäen. Meillä Merikratoksessa työtä ei tehdä etäällä asiakkaasta ammatillisen viitekehyksen takaa, vaan asiakkaiden kohtaaminen on aitoa dialogista ja lämminhenkistä vuorovaikutusta, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työssämme pääsee haastamaan itseään ja saamaan merkityksellisyyden kokemuksia.

Kattavat tukirakenteet mahdollistavat työssä onnistumisen

Työn tukirakenteet ovat meille tärkeitä ja niihin panostetaan. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, Terveystalon laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja LähiTapiolan hoitoturvavakuutuksen, jatkuvan työnohjauksen, työryhmän ja esihenkilöiden säännöllisen tuen, Edenredin liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja lounasedun sekä mahdollisuuden GoByBiken polkupyöräetuun.

 

Avoimet työpaikat

Täytä työhakemus