Skip to main content
Ajankohtaista

“Puhumme toisillemme arvostavasti” – Merikratoksen työyhteisökyselyn tulokset olivat erinomaiset

By 9.6.202214 kesäkuun, 2022No Comments

Teimme alkuvuodesta henkilöstöllemme työyhteisökyselyn yhteistyössä Työeläkeyhtiö Elon kanssa. Kyselyn tulosten perusteella työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä ja myös suosittelevat Merikratosta työnantajana. Kyselyn tulosten kokonaiskeskiarvo oli 4,25 asteikolla 1-5. Kyselyssä parhaimmat arviot saivat esihenkilöiden toiminta sekä väittämä puhumme toisillemme arvostavasti. Kyselyyn vastasi peräti 80 % työntekijöistämme.

Sitoutuminen työnantajaan (eNPS) sai kyselyssämme arvon 71. Tämä on huippuhyvä tulos, etenkin kun sitä vertaa Elon vertailuaineistossa olevien sosiaali- ja terveysalan yritysten yhteistulosten keskiarvoon 15. Lähes kaikissa muissakin kategorioissa Merikratoksen tulokset olivat selkeästi alan yritysten keskiarvon yläpuolella.


Työyhteisökyselyn tulosten perusteella tiimeissämme on kevään aikana tehty työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelmia. Näissä suunnitelmissa on asetettu tiimien ja työntekijöiden työhyvinvointia lisääviä ja ylläpitäviä tavoitteita sekä sovittu toimenpiteistä, joilla nämä tavoitteet saavutetaan.

Työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää ja siihen panostetaan monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut, työnohjauksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme saavat myös vahvan tuen työssään onnistumiselle omalta tiimiltään ja esihenkilöiltään.

P.S. Olemme lisänneet työsuhde-etuihimme mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Haluamme edun avulla kannustaa henkilöstöämme liikkumaan, sillä uskomme sen olevan hyvä keino omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa sekä työstä palautumisessa.