Skip to main content

Haemme nyt kesätyöntekijöitä kaikkiin Aapeluskotien yksiköihimme.

Pienryhmäkodin ohjaaja (kesätyö), Aapeluskodit Kaarina

Haemme nyt kesätyöntekijöitä kaikkiin Aapeluskotien yksiköihimme. Ohjaajan työ sisältää arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työaika on vaihteleva, noin 60 – 115 tuntia / 3 vkoa, ja työ on pääosin 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. 

Edellytämme kesätyöntekijöiltä vähintään sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan käynnissä olevia opintoja. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Odotamme vastuullisuutta, joustavuutta, ammattitaitoista työotetta sekä ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä keikkatöitä Aapeluskodeissa jo ennen kesää. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G22-palkkaluokan mukaisesti 14,09 €/tunti.

Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.1.2023 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: Aapelus kesätyö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aapeluskodin johtaja Saara Isotupa, p. 050 505 5851, 17.1. klo 14-14.30 ja 25.1. klo 15-15.30.