Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

17.11.2023 — Koulutus: Kiintymyskeskeinen ja vakauttava työote

By 2.6.202317 marraskuun, 2023No Comments

2023 kiintymyskeskeinen ja vakautta työote koulutus

Aika: perjantai 17.11.2023 klo 9.00–14.00
Paikka: webinaari

Kiintymyskeskeinen ja vakauttava työote -koulutuksessa opit tunnistamaan erilaisia kiintymyssuhdemalleja ja saat lisäymmärrystä traumatisaatiosta sekä siitä, miten traumatisaatio näkyy perhesysteemissä. Koulutus vahvistaa sinua ammattilaisena kohtaamaan traumatisoituneita asiakkaita terapeuttisella työotteella. Koulutuksesta saat erilaisia keinoja ja työkaluja asiakkaiden kanssa toimimiseen kiintymyskeskeisesti sekä vahvistusta omille säätelytaidoille vakauttavan työotteen keinoin. 

Koulutus on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään
kiintymyssuhteissaan traumatisoituneita ihmisiä. 

Koulutus koostuu seuraavista teemoista: 

  • kiintymyssuhteet ja niiden häiriintyminen 
  • traumatisaation ja traumaorganisoituneen perhesysteemin käsitteistä 
  • keinoja kohdata turvattomasti kiintyneet ja traumatisoituneet asiakkaat vakauttavalla ja kiintymyskeskeisellä työotteella
  • Työntekijän oman säätelyn ja jaksamisen tuki

Kouluttaja:

Kouluttaja Satu DerazSatu Deraz on koulutukseltaan kriisi- ja traumapainotteinen vakauttava perhepsykoterapeutti, jonka pitkäaikaisena sydämentyönä ovat traumatisoituneet lapset ja heidän perheensä sekä ylisukupolvisen traumatisaation huomaaminen ja pysäyttäminen. Satulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin sijaishuollossa kuin avohuollon puolella. Kehollisuus, vakauttava työote sekä työntekijän omien säätelykeinojen lisääminen ovat keskeisiä teemoja Satun koulutuksellisessa lähestymistavassa. Viitekehyksenä lisäksi kiintymyssuhteet ja niiden merkitys vuorovaikutuksessa sekä traumanäkökulman huomiointi.

Kiintymyskeskeinen ja vakauttava työote -koulutus toteutettiin keväällä 2023 lyhyempänä puolen päivän koulutuksena, mutta tässä viiden tunnin kokonaisuudessa ehditään paneutua syvemmin traumasaatioon perhesysteemissä.

Hinta ja ilmoittautuminen:Avainlippu suomalaista palvelua

Koulutuksen hinta on 119,90 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 96,69 euroa / osallistuja)

Ilmoittautuminen on päättynyt 10.11.2023.

Osallistumislinkit on toimitettu ilmoittautuneille. Jos et ole saanut viestiä, kurkkaathan sähköpostisi roskapostikansion. Koulutukseen liittyvissä mahdollisissa lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

Muita koulutuksia: