Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

17.5.2024 — Koulutus: Kiintymyskeskeinen ja vakauttava työote

By 13.11.2023No Comments

Aika: perjantai 17.5.2024 klo 9–12.30
Paikka: Teams-webinaari

Kiintymyskeskeinen ja vakauttava työote -koulutuksessa opit tunnistamaan erilaisia kiintymyssuhdemalleja ja saat lisäymmärrystä traumatisaatiosta sekä siitä, miten traumatisaatio näkyy perhesysteemissä. Koulutus vahvistaa sinua ammattilaisena kohtaamaan traumatisoituneita asiakkaita terapeuttisella työotteella. Koulutuksesta saat erilaisia keinoja ja työkaluja asiakkaiden kanssa toimimiseen kiintymyskeskeisesti sekä vahvistusta omille säätelytaidoille vakauttavan työotteen keinoin. 

Koulutus on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään
kiintymyssuhteissaan traumatisoituneita ihmisiä. 

Koulutus koostuu seuraavista teemoista

  • Kiintymyssuhteet ja niiden häiriintyminen 
  • Traumatisaation ja traumaorganisoituneen perhesysteemin käsitteistä 
  • Keinoja kohdata turvattomasti kiintyneet ja traumatisoituneet asiakkaat vakauttavalla ja kiintymyskeskeisellä työotteella
  • Työntekijän oman säätelyn ja jaksamisen tuki

Kouluttaja

Satu Deraz on koulutukseltaan kriisi- ja traumapainotteinen vakauttava perhepsykoterapeutti, jonka pitkäaikaisena sydämentyönä ovat traumatisoituneet lapset ja heidän perheensä sekä ylisukupolvisen traumatisaation huomaaminen ja pysäyttäminen. Satulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin sijaishuollossa kuin avohuollon puolella. Kehollisuus, vakauttava työote sekä työntekijän omien säätelykeinojen lisääminen ovat keskeisiä teemoja Satun koulutuksellisessa lähestymistavassa. Viitekehyksenä lisäksi kiintymyssuhteet ja niiden merkitys vuorovaikutuksessa sekä traumanäkökulman huomiointi.

Avainlippu suomalaista palveluaHinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 142,60 euroa (sis. ALV 24 %) / osallistuja
(veroton hinta 115 euroa / osallistuja)

Ilmoittauduthan mukaan 10.5.2024 mennessä!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Merikratos kouluttaa

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!