Skip to main content
AjankohtaistaKoulutukset

21.3.2024 — Koulutus: Neuropsykiatrista oirehdintaa vai hukassa olevaa vanhemmuutta?

By 16.10.202330 marraskuun, 2023No Comments

Aika: torstai 21.3.2024 klo 12–15
Paikka: Teams-webinaari

Koulutus tarjoaa ymmärrystä ja tietoa siitä, mitä kaikkea lapsen tai nuoren hankalan käyttäytymisen taustalla voi olla. Lapsen tai nuoren hankalalle käytökselle on aina olemassa jokin mieli. Koulutuksessa selityksiä vaikealle käytökselle etsitään tarkastelemalla lapsen neurologiaa sekä traumatisoivia kasvuolosuhteita.

 

Koulutuksessa käydään läpi

  • Mistä neuropsykiatrisessa oireilussa on kyse? Yleisemmät häiriöt kuten ADHD, autismikirjo ja Touretten oireyhtymä.
  • Millaisina psykiatrisina häiriöinä, käyttäytymisen ja tunteidenhallinnan haavoina epäsuotuisat kasvuolosuhteet ja hukassa oleva vanhemmuus voivat näyttäytyä?
  • Miten neurologiset haasteet ja kehityksellinen trauma vaikuttavat lapsen tai nuoren kykyyn oppia, keskittyä ja toimia odotetulla tavalla?
  • Miten kohdata ja tukea hankalasti oirehtivaa lasta?

Koulutus toteutetaan verkossa ja se on kestoltaan kolme tuntia. Koulutus sopii kaikille lasten ja nuorten kanssa ammatikseen työtä tekeville.

 

Kouluttajat

Sosiaalihuollon palveluiden asiantuntija, kouluttaja ja työnohjaaja Heidi Helmiluoto.

Heidillä on yli 20 vuoden kokemus sekä lastensuojelutyöstä että päihde- ja mielenterveystyöstä. Heidin erityisosaamista on päihde- ja mielenterveysongelmaisten vanhempien kanssa tehtävä työ, varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen ja vauva-ajan työskentely sekä ylisukupolvisen traumatisoitumisen äärellä työskenteleminen. Heidillä on vuosien kokemus varhaisen vuorovaikutussuhteen arvioinnista, kiintymyssuhdehäiriöiden hoitamisesta sekä vanhemman mentalisaatiokyvyn vahvistamisesta.

 Neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja ja tietokirjailija  Marianne Kulmala.

Mariannella on yli 20 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä sekä neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä erittäin laaja kokemus ja osaaminen neuropsykiatristen erityispiirteiden omaavien lasten ja heidän perheidensä kanssa toimimisesta ja kouluttajana toimimisesta. Marianne on myös kirjoittanut useita tietokirjoja nepsy-teemoihin liittyen.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 136,40 euroa (sis. ALV 24 %)

Ilmoittauduthan mukaan ke 14.3.2024 mennessä!

 

Avainlippu suomalaista palveluaMerikratos kouluttaa

Merikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää!