Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

8.2.2023 — Webinaari: Neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten vahvuuksien ja voimavarojen tukeminen

By 20.11.20229 helmikuun, 2023No Comments

Tervetuloa maksuttomalle verkkoluennolle Neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten vahvuuksien ja voimavarojen tukeminen.

Luento toteutetaan Teams-webinaarina keskiviikkona 8.2.2023 klo 17.30

 

Luennon sisältö

Haluatko sinä olla se henkilö, joka auttaa lasta / nuorta huomaamaan hänen omat vahvuutensa ja voimavaransa ja voimistamaan hänessä olevaa hyvää? Lapsille ja nuorille omien vahvuuksien tunnistaminen on tärkeä tekijä niin itsetuntemuksen kehittämisessä, itsensä hyväksymisessä kuin myönteisen minäkuvan vahvistamisessa. Siksi joka ikinen heistä ansaitsee tulla huomatuksi puutenäkökulman sijaan vahvuusnäkökulmasta. 

Tervetuloa mukaan tutustumaan vahvuusnäkökulmaan ja harjoittelemaan vahvuuspuhetta.   

 

Kouluttaja

Neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja ja tietokirjailija Marianne Kulmala on työskennellyt nepsy-asiakasryhmän parissa jo yli kaksikymmentä vuotta, joista neuropsykiatrisena valmentajana sekä kouluttajana 15 vuotta. Työnsä ohella ja työnsä tueksi hän on myös kirjoittanut selkokielisiä kirjoja ja oppaita, joista ehkä parhaiten tunnetaan Spesiaali lapsi -kirjat. Mariannen koulutukset ovat saaneet kiitosta siitä, että ne ovat hyvin arkilähtöisiä sekä runsaasti käytännön esimerkkejä sisältäviä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Luento on maksuton.

Ilmoittauduthan koulutukseen 6.2.2023 mennessä.

 

Lisätietoja

Marianne Kulmala
puh. 050 575 1744
marianne.kulmala@merikratos.fi