Skip to main content
Ajankohtaista

Henna Komonen aloittaa Merikratoksen toimitusjohtajana

By 12.4.201911 kesäkuun, 2020No Comments

Merikratos Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Henna Komonen 12.4.2019 alkaen

Sosiaali- ja terveyspalveluita Suomessa tuottavan Merikratos Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu valtiotieteiden- (sosiaalityö) ja oikeustieteen maisteri Henna Komonen 12.4.2019 alkaen. Henna Komonen on työskennellyt aiemmin Merikratoksella Varsinais-Suomen aluejohtajana sekä mm. Turun kaupungin lastensuojelun asiantuntijatehtävissä.

”Merikratos on yritys, johon uskon vahvasti ja johon olen sitoutunut. Itselleni tärkeimpiä asioita sekä Merikratoksessa että työyhteisössä ylipäätään ovat mm: oikeanlainen arvopohja, yhteiskuntavastuullisuus, eettisyys, laatu, vaikuttavuus, avoimuus, kotimaisuus, yhteisöllisyys ja työhyvinvointiin panostaminen. Näiden tavoitteiden toteutumiseksi tulen työskentelemään Merikratoksella päivittäin”. –Henna Komonen

Merikratoksen toimitusjohtajan tehtävistä hallituksen puheenjohtajaksi siirtynyt Esko Sillanpää: ”Merikratoksella tehdään asioita jo valtavan hyvin, mutta yhteiskunta, asiakkaat ja tilaajat tilanteineen, odotuksineen ja toiveineen muuttuvat jatkuvasti, joten myös meidän täytyy yrityksenä kehittyä ja muuttua. Uskomme, että uuden toimitusjohtajamme myötä yrityksemme voi yhä paremmin erottautua vastuullisena ja vaikuttavana sote-kentän arvotoimijana”.

Vuonna 1999 perustettu, työntekijöidensä omistama Merikratos tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluita sekä asiantuntijapalveluita ammattilaisille. Asiakkaitamme ovat perheet, Suomen kunnat, yhteisöt, yritykset ja järjestöt. Merikratos työllistää noin 90 asiantuntijaa ympäri Suomea. Merikratos-sana on peräisin antiikin kreikasta noin 2000 vuoden takaa ja sen voi suomentaa ”jakaa voimaa ja jaksamista”.