Skip to main content
Ajankohtaista

Merikratoksen syksyn 2023 koulutuskalenteri

By 26.4.202313 heinäkuun, 2023No Comments

Kevät on kulunut vauhdikkaasti ja lähes kaikki Merikratoksen järjestämistä kevään koulutuksista ovatkin jo onnistuneesti takanapäin. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta erityisesti kouluttajiemme ammattitaidosta ja käytännönläheisistä, selkeistä koulutuskokonaisuuksista.

”Kuten lähtökohtaisesti aina koulutuksissanne, puhuja sekä hänen aiheensa olivat laadukkaita ja puhuttelevia. Erityisesti pidän puhujienne vahvasta käytännönläheisyydestä ja siitä, että he todella tietävät työn myös käytännön näkökulmasta.”

Tulevan syksyn koulutuskalenteri julkaistaan kesäkuun aikana. Merikratoksen kouluttajat tuottavat koulutuksia yrityksille ja yhteisöille kuitenkin ympärivuotisesti niin työpaikoilla kuin etäyhteyksienkin välityksellä. Jos haluat saada tarjouksen koulutuksesta tai esimerkiksi keskustella erilaisista räätälöidyistä koulutusmahdollisuuksista, voit jättää yhteystietosi tämän lomakkeen kautta niin palaamme asiaan.

Merikratos järjestää tulevana syksynä tuttuun tapaan muutamia maksuttomia webinaareja. Webinaarit ovat noin tunnin pituisia infotilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia sosiaali-ja terveysalan substanssiin liittyviä aiheita.  Jos sinulla on mahdollisesti kiinnostava aihealue mielessäsi, voit jättää Merikratoksen kouluttajille toiveen järjestettävän webinaarin aiheesta osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi.

”Kouluttaja on asiantunteva, selkeä ja käytännönläheinen.”

”Koulutus oli informatiivinen, tiivis ja aihetta sidottiin onnistuneesti käytännön esimerkkeihin.”