Skip to main content

Haemme nyt ohjaajaa Aapeluskoti Järvenselkään vakituiseen työsuhteeseen.

Ohjaaja, Aapeluskoti Järvenselkä (Kaarina)

Haemme nyt Aapeluskoti Järvenselkään ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työ sisältää muun muassa omaohjaajatyötä, arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on vuorotyötä ja sisältää jonkin verran myös yövuoroja. 

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta, osaamista ja ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan.  Työ edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan mukaisesti 2419,15 € – 2744,57 €/kk. Aapeluskoti Järvenselkä on sisäilmaturvallinen ja Joutsenmerkitty rakennus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.11.2022 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: Järvenselkä, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä: Saara Isotupa, johtaja, Aapeluskoti Järvenselkä, p. 050 505 5851