Skip to main content

Haemme nyt Aapeluskotien iltavuoroihin osa-aikaista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ohjaaja (iltatyö), Aapeluskodit (Kaarina)

Haemme nyt Aapeluskoteihin osa-aikaista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti, työt jatkuvat mahdollisesti määräajan jälkeenkin. 

Ohjaajan työ sisältää arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työajan määrä vaihtelee vuorokohtaisesti ja pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 15-22 välille. Ohjaajalla on vuoroja kaikissa Aapeluskotien yksiköissä Kaarinassa (Hemmilä, Järvenselkä, Riihinen, Tuohinen). Odotamme työntekijältä mahdollisuutta sitoutua tekemään säännöllisesti iltatyötä keskiviikosta perjantaihin tai erikseen sovittaessa työvuoroja voi olla myös muina päivinä viikossa. 

Edellytämme tehtävässä sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutusta tai vähintään käynnissä olevia alan opintoja. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, ammattitaitoista työotetta sekä ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta.  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G22-palkkaluokan mukaisesti 14,09 € – 15,95 €/h.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia sekä tartuntatautilain (48 a) mukaista suojaa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.9.2022 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: Aapelus iltatyö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä Aapeluskotien johtajilta:
Saara Isotupa, Aapeluskoti Järvenselkä ja Aapeluskoti Tuohinen, p. 050 505 5851.
Heidi Sillanpää, Aapeluskoti Hemmilä ja Aapeluskoti Riihinen, p. 050 441 9900.