Skip to main content

Haemme Perhekuntoutuskeskus Luotsiin osa-aikaista perheterapeuttia.

Perheterapeutti, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

Haemme Perhekuntoutuskeskus Luotsiin osa-aikaista perheterapeuttia. Työ on mahdollista tehdä myös alihankintana oman yrityksen kautta. 

Ympärivuorokautinen perhekuntoutustyö on suunnitelmallista, moniammatillista työskentelyä asiakasperheiden muutostavoitteiden saavuttamiseksi tiiviissä yhteistyössä perheen ja perheen verkostojen kanssa. Asiakasperheet tulevat kuntoutukseen lastensuojelun tukitoimena elämän erilaisissa kriisitilanteissa. Kuntoutustyöskentely on mm. perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Työotteessamme korostuvat kiintymyskeskeisyys, traumatietoisuus ja vakauttavuus. 

Perheterapeutti työskentelee osana Luotsin moniammatillista tiimiä osallistuen asiakasperheiden kuntoutusjaksojen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kehitämme jatkuvasti palveluita ja asiakastyötä yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä järjestelyyn ja työaikoihin. Tehtävänkuvaan on sopimuksen mukaan mahdollista sisällyttää työtehtäviä myös muissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. 

Edellytämme työntekijältä perheterapeutin pätevyyttä tai käynnissä olevaa koulutusta. Arvostamme kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja lastensuojelutyöstä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia, vastuullisuutta, joustavuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. 

Tarjoamme itsenäisen työn, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Tehtävään perehdytetään, ja työllä on vahvat tukirakenteet, mm. läsnä olevat esihenkilöt, säännöllinen työnohjaus, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairauskuluvakuutus. Tuemme työntekijöitä ammatillisessa kasvussa myös koulutuksin. Tehtävän palkka on amk-tasoisella tutkinnolla ja terapeutin pätevyydellä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G29-palkkaluokan mukainen, muiden tutkintojen tai kesken olevien terapiaopintojen osalta palkka neuvotellaan erikseen. Työ edellyttää ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.   

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 14.11.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: perheterapeutti, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä: aluejohtaja Niina Haapiainen, niina.haapiainen@merikratos.fi, p. 050 354 1193