Skip to main content
Ajankohtaista

Sosiaaliohjaaja, Mikkeli

By 29.6.202328 elokuun, 2023No Comments

Haemme sosiaaliohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Savon aluetoimistoomme Mikkeliin.

Sosiaaliohjaaja, Mikkeli

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Savon aluetoimistoomme Mikkeliin. 

Sosiaaliohjaajan tehtävä sijoittuu avopalvelutiimiimme, joka tuottaa kotiin vietäviä sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia palveluja lapsiperheille. Palvelujen tilaajia ovat hyvinvointialueet. Palveluvalikoimassamme on mm. perheohjauksen, perhetyön, tehostetun perhetyön, ammatillisen tukihenkilötyön ja jälkihuollon palveluja. 

Sosiaaliohjaajan työ on vaativaa, muutokseen tähtäävää ja suunnitelmallista työskentelyä lasten ja nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Työskentelyn keskeisiä sisältöjä ovat mm. perheen arjen vakauttaminen, vanhemmuuden tukeminen, lapsen tai nuoren vahvuuksien ja suojatekijöiden vahvistaminen sekä perheen vuorovaikutus- ja kiintymyssuhdemallien tarkastelu. Asiakastyötä tehdään osin yksin, osin työpareittain, mutta aina esihenkilöiden, erityistyöntekijöiden ja tiimin tukemana. Asiakastyötä tehdään kiinteässä yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa, johon voi kuulua läheisiä, viranomaisia ja muita auttajatahoja. 

Tehtävä edellyttää sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. Odotamme hakijalta ammatillista työotetta, ammattieettisten periaatteiden kunnioittamista sekä kykyä kohdata asiakasperheet lämpimästi ja kunnioittaen. Arvostamme tehtävää tukevia lisäkoulutuksia, vastuullisuutta, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. Edellytämme ajokorttia ja omaa (tai käytettävissä olevaa) autoa. 

Tarjoamme itsenäisen työn, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Tehtävään perehdytetään, ja työllä on vahvat tukirakenteet, mm. läsnä olevat esihenkilöt, säännöllinen työnohjaus, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutus. Tuemme työntekijöitä ammatillisessa kasvussa myös koulutuksin. Sosiaaliohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukainen (2 419,15 – 2 744,57 €/kk, 1.9.2023 alkaen 2 557,85 – 2 843,47 €/kk). Lisäksi työntekijä on oikeutettu 200 euron vuosittaiseen virike-etuun sekä lounasetuun. 

Työsuhde voi olla halutessasi myös osa-aikainen tai kokonaan tuntiperustainen. 

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.  Työ alkaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään elokuun lopulla. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 13.8.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

lähityön esihenkilö Anu-Kaisa Savolainen, anu-kaisa.savolainen@merikratos.fi, p. 050 408 0478

aluejohtaja Niina Haapiainen, niina.haapiainen@merikratos.fi, p. 050 354 1193 (21.7.2023 saakka).