Skip to main content
Ajankohtaista

Tervetuloa meille 7.10.2022!

By 21.9.2022No Comments

Olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -viikon avointen ovien tapahtumassa. Järjestämme avoimet ovet Varsinais-Suomen aluetoimistollamme Liedossa perjantaina 7.10.2022 klo 12-16 välillä. Tule nauttimaan kanssamme iltapäiväkahvit ja pääset samalla kuulemaan, millaista on työskennellä kotimaisessa hyvinvointitoimialan yrityksessä sekä verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen, itsenäinen ja täysin kotimainen yritys. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa. Merikratos työllistää yli 100 sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen. Tarjoamme muun muassa avohuollon perhepalveluita, ympärivuorokautista perhekuntoutusta, sijaishuoltoa, psykologi- ja terapiapalveluita sekä koulutus-, työnohjaus- ja työhyvinvoinnin tukipalveluita.

Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisia, joille erityisen tärkeää työssään on mahdollisuus auttaa ja saada aikaan positiivisia muutoksia asiakkaiden tilanteissa. Työntekijöitämme motivoi mahdollisuus työskennellä asiakaslähtöisesti omaa persoonaa ja osaamistaan hyödyntäen. Meillä Merikratoksella työtä ei tehdä etäällä asiakkaasta ammatillisen viitekehyksen takaa, vaan asiakkaiden kohtaaminen on aitoa dialogista ja lämminhenkistä vuorovaikutusta, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työssämme pääsee haastamaan itseään ja saamaan merkityksellisyyden kokemuksia.

Toivomme etukäteisilmoittautumista tarjoiluja silmällä pitäen keskiviikkoon 5.10. mennessä. Mainitsethan myös mahdollisista erityisruokavalioista!