Skip to main content

Haemme Aapeluskoti Järvenselkään ja Tuohiseen osa-aikaista yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Yötyöntekijä, Aapeluskodit (Kaarina)

Haemme nyt osa-aikaista yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Aapeluskotien Järvenselän ja Tuohisen yksiköihin. Merikratoksen Aapeluskodit ovat kodinomaisia seitsemänpaikkaisia pienryhmäkoteja sijoitetuille lapsille ja nuorille Kaarinassa, Varsinais-Suomessa. Pienryhmäkodit toimivat yhteistyössä lapsen vanhempien ja monien eri yhteistyötahojen kanssa. Aapeluskodeissa lapset ja nuoret elävät turvallista arkea, jossa on lupa kiintyä ja olla aikuisen hoivan kohteena.

Työ on yötyötä ja se sisältää kodinhoidollisia tehtäviä sekä lastenhoidollisia tehtäviä etenkin ilta- ja aamutoimissa. Meillä Aapeluskodeissa työtä tehdään kiintymyskeskeisesti ja lapset kohdataan arvostavasti. Yötyöntekijän työaika on vaihteleva, arviolta 60 – 115 h/3 vkoa, ja työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.8.2024 asti, mutta työt voivat mahdollisesti jatkua tämän jälkeenkin.

Tehtävään valitulla työntekijällä on oltava soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus, esim. lähihoitaja. Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, ammattitaitoista työotetta sekä ymmärrystä ja osaamista kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Yötyöntekijän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20C-palkkaluokan ja aiemman kokemuksen mukainen (13,92 – 15,05 €/h). Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Työ edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.1.2024 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Aapelus yö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.-5.1.2024 Aapeluskotien johtaja Heidi Sillanpää, heidi.sillanpaa@merikratos.fi, p. 050 441 9900