Skip to main content
AjankohtaistaMenneet koulutukset

18.1.2024 — Lääkäriluento: Neuropsykiatriset häiriöt syrjäytymisen riskitekijöinä

By 13.10.202319 tammikuun, 2024No Comments

 

Aika: torstai 18.1.2024 klo 12.00-16.00
Paikka: Teams-webinaari

Osana neuropsykiatrinen valmentaja –koulutusta tulee vieraileva lääkäriluennoitsija Hannu Lauerma puhumaan neuropsykiatrisista häiriöistä syrjäytymisen riskitekijöinä. 

 

Kouluttaja

Hannu Lauerma on psykiatrian ja  oikeuspsykiatrian (ylil) erikoislääkäri, dosentti  ja psykoterapeutti. Hänellä on myös unilääketieteen erityispätevyys, ja 40 vuoden ajalta työkokemusta psykiatrian alan tehtävissä.  Hän työskentelee työelämäprofessorina, kahdessa ylilääkärin virassa ja yksityislääkärinä. 

Hänen aiemmat luentopäivänsä ovat saaneet erinomaista palautetta osallistujilta! 

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Tälle luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Jos olet jo ilmoittautunut neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukseen, luento on osa opinto-ohjelmaa ja tälle luennolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Verkkokoulutuksen hinta on 148,80 euroa (sis. ALV 24 %)

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneet saavat  osallistumislinkin koulutukseen sähköpostiinsa tiistaina 16.1.2024. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä (eikä se ole sujahtanut roskapostikansioon), olethan yhteydessä osoitteeseen merikratos.koulutus@merikratos.fi

 

Merikratos kouluttaa

Avainlippu suomalaista palveluaMerikratos kouluttaa räätälöidysti ammattilaisia ja työyhteisöjä. Suunnittelemme mielellämme toiveidesi mukaisen koulutuksen ja teemme tarjouksen organisaatiollesi. Lähetä meille tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta, niin keskustellaan lisää![/vc_column_text][/vc_column]