Skip to main content

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Aapeluskoti Järvenselkään.

Ohjaaja, Aapeluskoti Järvenselkä (Kaarina)

Haemme nyt Aapeluskoti Järvenselkään ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Merikratoksen Aapeluskodit ovat kodinomaisia seitsemänpaikkaisia pienryhmäkoteja sijoitetuille lapsille ja nuorille Kaarinassa, Varsinais-Suomessa. Pienryhmäkodit toimivat yhteistyössä lapsen vanhempien ja monien eri yhteistyötahojen kanssa. Aapeluskodeissa lapset ja nuoret elävät turvallista arkea, jossa on lupa kiintyä ja olla aikuisen hoivan kohteena. Aapeluskoti Järvenselkä on sisäilmaturvallinen ja ympäristöystävällinen rakennus, mistä se on saanut tunnustuksena Joutsenmerkki-sertifikaatin.

Aapeluskodin ohjaajan työ sisältää muun muassa vastuullista omaohjaajatyötä, arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä Aapeluskodeissa työtä tehdään kiintymyskeskeisesti ja lapset kohdataan arvostavasti. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valitulla työntekijällä on oltava sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai muu vastaava korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta, osaamista ja ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle työn tukirakenteista sekä motivoituneesta ja välittävästä tiimistä ja esihenkilöiltään. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden työtä tukeviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutuksen sekä jatkuvan työnohjauksen. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukainen (2 557,85 – 2 843,37 €/kk). Lisäksi työntekijämme saa 200 euron vuosittaisen virike-edun ja hänellä on mahdollisuus polkupyöräetuun. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Työ edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.1.2024 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Järvenselkä, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan arviolta helmikuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.-5.1.2024 Aapeluskotien johtaja Heidi Sillanpää, heidi.sillanpaa@merikratos.fi, 050 441 9900