Skip to main content

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Perhekuntoutuskeskus Kajoon.

Ohjaaja, Perhekuntoutuskeskus Kajo (Lieto)

Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen lokakuussa 2020 Liedon Vanhalinnaan avattuun Perhekuntoutuskeskus Kajoon. Perheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Kuntoutuksen palvelumuotoja on kolme; perhekuntoutus 0-17-vuotiaiden lasten perheille lastensuojelun avohuollon tukitoimena, ensikotityyppinen kuntoutus varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseksi vauva-aikana sekä perheen jälleenyhdistäminen sijoituksen päättyessä.  

Kajossa perhekuntoutustyötä tehdään reflektiivisellä ja terapeuttisella työotteella moniammatillisessa tiimissä. Tavoitteellinen, perheenjäseniä osallistava perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Kajossa hoidetaan perhesysteemiä huomioiden jokaisen perheenjäsenen tarpeet yksilöllisesti. Vanhemman omalla työskentelyllä on erityinen merkitys koko perheen kuntouttamisessa. Kuntoutusprosessissamme kulkee mukana myös hoitava yhteisöllisyys. Tilat on suunniteltu palvelemaan perheiden tarpeita sekä kuntoutuksen toteuttamista monin eri tavoin. Kajo on rakennuksena sisäilmaturvallinen ja ympäristöystävällinen, mistä se on saanut tunnustuksena Joutsenmerkki-sertifikaatin.

Ohjaajan työ sisältää vaativaa ohjaus- ja kuntoutustyötä sekä verkostoyhteistyötä. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai tätä vastaavaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. Lisäksi odotamme kaikilta hakijoilta rohkeutta tehdä työtä terapeuttisella työotteella sekä kykyä kohdata asiakasperheet sensitiivisesti ja tasavertaisesti. Arvostamme tehtävää tukevia täydennyskoulutuksia, itseohjautuvuutta, idearikkautta, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä ja olla kehittämässä laadukasta perhekuntoutuspalvelua yhdessä muun työryhmän kanssa. Menetelmäosaaminen ja kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä vauva- tai pikkulapsityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle innostuneesta ja lämminhenkisestä tiimistä sekä esihenkilöiltään. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukainen (2 557,85 – 2 843,37 €/kk). Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia. Haastattelut järjestetään heinäkuun aikana. Työn arvioitu alkamisajankohta on syys-lokakuussa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.7.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Kajo, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.6. saakka aluejohtaja Hanna Seppälä, hanna.seppala@merikratos.fi, p. 050 567 6605 ja sen jälkeen vastaava ohjaaja Kati Vainio, kati.vainio@merikratos.fi, p. 050 913 5712.

Lue myös ohjaajamme Jennin ajatuksia Kajon omaohjaajatyöstä hänen blogitekstistään.