Skip to main content

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Perhekuntoutuskeskus Kajoon.

Ohjaaja, Perhekuntoutuskeskus Kajo (Lieto)

Haemme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Liedon Vanhalinnassa sijaitsevaan Perhekuntoutuskeskus Kajoon. Perheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Kuntoutuksen palvelumuotoja on kolme; perhekuntoutus 0-17-vuotiaiden lasten perheille lastensuojelun avohuollon tukitoimena, ensikotityyppinen kuntoutus varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseksi vauva-aikana sekä perheen jälleenyhdistäminen sijoituksen päättyessä.  

Meillä Kajossa perhekuntoutustyötä tehdään reflektiivisellä ja terapeuttisella työotteella moniammatillisessa tiimissä. Tavoitteellinen, perheenjäseniä osallistava perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Kajossa hoidetaan perhesysteemiä huomioiden jokaisen perheenjäsenen tarpeet yksilöllisesti. Vanhemman omalla työskentelyllä on erityinen merkitys koko perheen kuntouttamisessa. Kuntoutusprosessissamme kulkee mukana myös hoitava yhteisöllisyys. Tilat on suunniteltu palvelemaan perheiden tarpeita sekä kuntoutuksen toteuttamista monin eri tavoin. Kajo on rakennuksena sisäilmaturvallinen ja ympäristöystävällinen, mistä se on saanut tunnustuksena Joutsenmerkki-sertifikaatin.

Ohjaajan työ sisältää vaativaa ohjaus- ja kuntoutustyötä sekä verkostoyhteistyötä. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Tehtävään valitulla työntekijällä on oltava sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai tätä vastaavaa koulutus sekä aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää työntekijältä rohkeutta tehdä työtä terapeuttisella työotteella sekä kykyä kohdata asiakasperheet sensitiivisesti ja tasavertaisesti. Arvostamme tehtävää tukevaa menetelmäosaamista (esim. MIM, WMCI, Theraplay, Minätila-työskentely), itseohjautuvuutta, idearikkautta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöön. Näiden lisäksi toivomme uudelta työkaveriltamme halua kehittyä omassa työtehtävässä ja olla kehittämässä laadukasta perhekuntoutuspalvelua yhdessä koko tiimin kanssa. Kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä vauva- tai pikkulapsityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa on mahdollisuus päästä haastamaan itseään ja kehittymään ammatillisesti osana huippuporukkaa. Meille työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle työn tukirakenteista sekä innostuneesta ja lämminhenkisestä tiimistä ja esihenkilöiltään. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden ammatillisiin täydennyskoulutuksiin ja työtä tukeviin menetelmäkoulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut ja sairaskuluvakuutuksen sekä jatkuvan työnohjauksen. Ohjaajan palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G25-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukainen (2 772,93 – 3 047,60 €/kk). Lisäksi työntekijämme saa 200 euron vuosittaisen virike-edun ja hänellä on mahdollisuus lounas- sekä polkupyöräetuun. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia, ajokorttia sekä tartuntatautilain 48 § mukaista suojaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 21.1.2024 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Kajo, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana. Työ alkaa joustavasti helmi-maaliskuun aikana sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Hanna Seppälä, hanna.seppala@merikratos.fi, p. 050 567 6605.

Lue myös ohjaajamme Jennin ajatuksia Kajon omaohjaajatyöstä hänen blogitekstistään.