Skip to main content

Haemme nyt yötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen lokakuussa 2020 Liedon Vanhalinnaan avattuun Perhekuntoutuskeskus Kajoon.

Yötyöntekijä, Perhekuntoutuskeskus Kajo (Lieto)

Haemme nyt yötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Liedon Vanhalinnassa sijaitsevaan Perhekuntoutuskeskus Kajoon. Perheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämän kriisitilanteissa. Kuntoutuksen palvelumuotoja on kolme; perhekuntoutus 0-17-vuotiaiden lasten perheille lastensuojelun avohuollon tukitoimena, ensikotityyppinen kuntoutus varhaisen vuorovaikutuksen tukemiseksi vauva-aikana sekä perheen jälleenyhdistäminen sijoituksen päättyessä.

Kajossa perhekuntoutustyötä tehdään reflektiivisellä ja terapeuttisella työotteella moniammatillisessa tiimissä. Tavoitteellinen, perheenjäseniä osallistava perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Kajossa hoidetaan perhesysteemiä huomioiden jokaisen perheenjäsenen kasvu ja tarpeet yksilöllisesti. Vanhemman omalla työskentelyllä on erityinen merkitys koko perheen kuntouttamisessa. Kuntoutusprosessissamme kulkee mukana myös hoitava yhteisöllisyys. Tilat on suunniteltu palvelemaan perheiden tarpeita sekä kuntoutuksen toteuttamista monin eri tavoin.

Yötyöntekijän työ sisältää perhekuntoutusasiakkaiden ohjaamista ja neuvontaa työvuorojen aikana sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on pääsääntöisesti yötyötä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. 

Arvostamme tehtävää tukevia lisäkoulutuksia, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä ja olla kehittämässä toimintaamme yhdessä muun työryhmän kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle innostuneesta ja lämminhenkisestä tiimistä sekä esihenkilöiltään. Toimimme uusissa, sisäilmaturvallisissa toimitiloissa. Tehtävän palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20-palkkaluokan sekä aiemman kokemuksen mukaisesti (2 144,12 € – 2 365,70 €/kk). Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia. Työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.1.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Kajo yö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä, Kajosta ja Merikratoksesta työnantajana antaa aluejohtaja Hanna Seppälä, p. 050 567 6605 sekä Kajon vastaava ohjaaja Kati Vainio, p. 050 913 5712.