Skip to main content
Ajankohtaista

Yötyöntekijä, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

By 15.3.202325 toukokuun, 2023No Comments

Haemme yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Perhekuntoutuskeskus Luotsiin Mikkeliin.

Yötyöntekijä, Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

Haemme yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Perhekuntoutuskeskus Luotsiin Mikkeliin. 

Perheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämäntilanteissa. Perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. 

Yötyöntekijän työ sisältää perhekuntoutusasiakkaiden ohjaamista ja neuvontaa sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on pääsääntöisesti yötyötä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perustutkintoa. Eduksi lasketaan aiempi kokemus perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle innostuneelta ja lämminhenkiseltä tiimiltä sekä esihenkilöiltään. Toimimme v. 2018 valmistuneissa, sisäilmaturvallisissa toimitiloissa. 

Yötyöntekijän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G20-palkkaluokan ja aiemman kokemuksen mukaisesti 2 144,12 € – 2 365,70 €/kk. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia. 

Työ alkaa 1.7.2023 tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Määräaikaisen työsuhteen kesto on yksi vuosi, ja sopimuksen mukaan työ voi olla myös osa-aikaista. Haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana, ja työsopimus tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.4.2023 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Luotsi yö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä, Luotsista ja Merikratoksesta työnantajana antavat Luotsin vastaava ohjaaja Janne Väisänen, p. 050 501 7971 sekä aluejohtaja Niina Haapiainen, p. 050 354 1193.