Skip to main content

Haemme kesätyöntekijää Perhekuntoutuskeskus Luotsiin Mikkeliin.

Ohjaaja (kesätyö), Perhekuntoutuskeskus Luotsi (Mikkeli)

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Perhekuntoutuskeskus Luotsiin Mikkeliin. 

Perheet tulevat ympärivuorokautiseen perhekuntoutukseen lastensuojelun avohuollon tukitoimena erilaisissa elämäntilanteissa. Perhekuntoutustyö on muun muassa perheiden arjen vakauttamista, vanhemmuuden tukemista sekä perheen sisäisten vuorovaikutussuhteiden vahvistamista. Työtä tehdään moniammatillisena tiiminä. 

Ohjaajan työ sisältää vaativaa ohjaus- ja kuntoutustyötä sekä verkostoyhteistyötä. Työaika on vaihteleva, noin 60 – 115 tuntia / 3 viikkoa. Työ on pääosin kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Myös yötyö on mahdollista sopimuksen mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai alan käynnissä olevia opintoja. Aiempi kokemus perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme kaikilta hakijoilta vahvaa ja rohkeaa ammatillista työotetta sekä kykyä kohdata asiakasperheet lämpimästi ja kunnioittaen. Arvostamme tehtävää tukevia lisäkoulutuksia, vastuullisuutta, sitoutumista työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, vahvat työn tukirakenteet sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Edellytämme myös hygieniapassia ja ajokorttia sekä tartuntatautilain (48 §) mukaista suojaa. Kutsumme hakijoita mahdollisesti haastatteluun jo hakuajan aikana, ja tehtävät täytetään heti sopivien työtekijöiden löydyttyä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä keikkatöitä jo ennen kesää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 14.3.2022 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: Luotsi kesätyö, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
aluejohtaja Niina Haapiainen, niina.haapiainen@merikratos.fi, 050 354 1193 ja vastaava ohjaaja Janne Väisänen, janne.vaisanen@merikratos.fi, 050 501 7971