Skip to main content

Haemme nyt sosiaaliohjaaja Varsinais-Suomen sosiaalihuollon palveluiden tiimiimme.

Sosiaaliohjaaja, Varsinais-Suomi (Lieto)

Haemme nyt sosiaaliohjaajaa Varsinais-Suomen sosiaalihuollon palveluiden tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme aktiivista, osaavaa, oma-aloitteista, sitoutunutta ja avointa työryhmän jäsentä, jolla on aito halu olla asiakkaiden tukena haastavissa elämäntilanteissa läsnä olevalla ja kunnioittavalla otteella, sekä halu vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen osana huipputiimiä.

Työskentelemme vaativissa lastensuojelun avohuollon prosesseissa ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa. Tarjoamme myös muun muassa asiantuntijapalveluita ammattilaisille sekä neuropsykiatrista valmennusta ja muita nepsy-palveluita. Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on oma tiimi, esihenkilöt sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet. Kehitämme jatkuvasti palveluita ja asiakastyötä yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä järjestelyyn ja työaikoihin.

Edellytyksenä tehtävään on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Odotamme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä sekä työtehtävää tukevia täydennys- ja lisäkoulutuksia, erityisesti neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta tai valmiutta osallistua kyseiseen koulutukseen työnantajan kustantamana. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ. Työ on kokoaikatyötä tai sovittaessa osa-aikatyötä.

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta kehittyvässä työyhteisössämme. Työntekijä saa vahvan tuen työssään onnistumiselle innostuneesta ja lämminhenkisestä tiimistä sekä esihenkilöiltään. Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut, työnohjauksen sekä asiakaskohtaiset konsultaatiot. Toimimme uusissa, sisäilmaturvallisissa toimitiloissa Liedon Vanhalinnassa. Tehtävän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G23-palkkaluokan mukaisesti 2 419,15 € – 2 744,57 €/kk. Työ edellyttää ajokorttia, mutta omaa autoa työntekijä ei työssään tarvitse. Edellytyksenä on myös tartuntatautilain (48 a) mukainen suoja. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 25.9.2022 mennessä sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi, viite: sosiaaliohjaaja Lieto, tai alla olevasta työhakemuksen linkistä. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Tiedusteluihin vastaa Varsinais-Suomen aluejohtaja Hanna Seppälä, p. 050 567 6605, hanna.seppala@merikratos.fi